πεθανε ηθοποιοσ

Όλα τα τελευταία νέα φωτογραφίες video και ειδήσεις. Ο Δημήτρης Τσούτσης έμεινε στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τον ρόλο του στη σειρά Λαβ Σόρρυ όπου.


Pe8ane O H8opoios Giwrgos Xadinhs Cnn Story

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 2146.

πεθανε ηθοποιοσ. Ακολουθήστε μας στο Google news. Μία ακόμα απώλεια μετράμε για το χώρο του θεάτρου. Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 2055.

Τον θάνατο της ηθοποιού γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο. Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Μαυραειδής. Δεύτερη βαριά απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο.

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του MEGA Δύο ξένοι. Η είδηση του θανάτου του ήρθε σήμερα την ημέρα της. Στο πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό θέατρο καθώς έφυγε από την ζωή η σπουδαία ηθοποιός Μάγια Λυμπεροπούλου.

Η κηδεία του Γιάννη Ροζάκη θα γίνει την Δευτέρα στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής της. Έφυγε νεότατη από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών η ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη. Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Μαυραειδής σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Συμμετείχε κατά καιρούς σ πολλές γνωστές σειρές όπως Έγκλημα και πάθος Αληθινοί Έρωτες Αν μ αγαπάς Ανατομία ενός Εγκλήματος Μια στιγμή 2 Ζωές Το Τρίτο. 55χρονος οδηγός μηχανής πέθανε σε. Πέθανε Σήμερα - Ημερομηνία τελευταίας είδησης.

Παρουσιάζει 152977 άρθρα σχετικά με. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών η ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης Πένυ Σταυροπούλου. Όπως μας πληροφόρησε με ανάρτηση του στο facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Νάζος.

Σε ηλικία 61 ετών πέθανε σήμερα ο ηθοποιός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τάκης Σπυριδάκης έπειτα από πολύχρονη ασθένεια. Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Γιώργου Χαδίνη ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης νεκρός στο σπίτι του από το γιο του. AP PhotoJoerg Sarbach Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο Γερμανός ηθοποιός Τόμας Φριτς ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στην ταινία Επιχείρησις Απόλλων όπου συμπρωταγωνίστησε με την Έλενα Ναθαναήλ.

Ο Πάνος Ρεντούμης έγινε κυρίως γνωστός από το σήριαλ Ρετιρέ. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή το βράδυ ο Σπύρος Μπ. Η μεγάλη κυρία του θεάτρου άφησε την τελευταία της πνοή στα 81 της χρόνια ενώ την δυσάρεστη είδηση έκανε.

Μια άσχημη είδηση έκανε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 2310 ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο InstagramΒαρύ το πένθος για τον ηθοποιό των 8 λέξεων οι οποίες με την ευκαιρία σαρώνουν σε τηλεθέαση. Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΗ - YouTube. Πέθανε ξαφνικά η νεαρή ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη.

Σήμερα πριν 2 ώρες - Τίτλος τελευταίου νέου. Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 33 ετών άφησε η ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη μ ετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Εκτός από τον Θεόφιλο Βανδώρο ο οποίος έφυγε σε ηλικία 60 ετών πέθανε και ο σπουδαίος ηθοποιός Κωστής ΜαλκότσηςΤην είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο Σπύρος.

This is a modal window. Η Νίκη Λειβαδάρη ήταν απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών. Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ροζάκης σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Screen Grab YouTube. Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΗ. Γεννήθηκε στην Αίγινα στις 4 Φεβρουαρίου.

Η γνωστή ηθοποιός Ευτυχία Τσαμποδήμου την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της σε τηλεοπτικές επιτυχίες την δεκαετία του 90.


Pe8ane O H8opoios Ma3imilian Sel Visiting Greece Preveza Greece


Pe8ane O H8opoios 8emhs Maneshs Blog Posts Blog John


Pe8ane O H8opoios Tasos Pezirkianidhs Suit Jacket Fashion Jackets


Pe8ane O Agaphmenos H8opoios Takhs Spyridakhs Nikhmenos Apo Ton Karkino Character Fictional Characters John


8lipsh Ston Kallitexniko Xwro Pe8ane O H8opoios 8emhs Maneshs Thn Teleytaia Toy Pnoh Afhse Prin Apo Ligo O 8emhs Maneshs Blog Posts Che Guevara Historical


Rena Boytsina Pe8ane H Agaphmenh H8opoios Famous Cinema


Pe8ane O H8opoios Tasos Papadakhs My Review In 2021


Pe8ane H H8opoios Maria Zafeirakh H8opoios


E Pontos Gr Pe8ane O Pontiakhs Katagwghs H8opoios Giwrgos Ko Blog Posts Blog


Wordpress Error Actors Actresses Famous


Pe8ane O H8opoios Dhmhtrhs Giannakopoylos


Pe8ane O H8opoios Me Ta Pio Omorfa Galana Matia


Pe8ane O H8opoios Mixalhs Desyllas Blog Posts Blog


Pe8ane O H8opoios Kwstas Eyripiwths Fiftififti Lifestyle


Pe8ane O H8opoios Spyros Mis8os Cnn Story


Pe8ane H H8opoios Anny Paspath My Review People Photography Photography People


Pe8ane O H8opoios Giannhs Goyths Poia H Aitia 8anatoy 8rhnos Ston Kallitexniko Kosmo Dreadlocks Hair Styles Beauty


Pin Ston Pinaka Grooming


Giwrgos Papazhshs Efyge O Krhtikos Ths Kardias Mas Lab Coat Coat Fashion

YOU MAY LIKE :